Su šv. Velykomis!

Gerbiami unijos nariai ir klientai,

Prabudusi gamta teatneša šviesą ir džiaugsmą į kievieno mūsų širdis ir namus. Sveikiname visus savo nariu ir klientus su šia gražia pavasario švente!

Atsiskaitymai Šventiniu Laikotarpiu

Informuojame, kad nuo 2023 m. balandžio 7 d. (Didysis penktadienis) iki balandžio 10 d. (Antroji Velykų diena) imtinai mokėjimų pervedimai bus atliekami tik tarp Lietuvos centrinės kredito unijos grupei priklausančių kredito unijų ir jų narių. Rekomenduojame neatidėliotinais mokėjimų pervedimais į / iš kitų finansų įstaigų pasirūpinti iš anksto.

2022 m. balandžio 6 d. ir nuo balandžio 11 d. atsiskaitymai vyks įprastine tvarka.

Šventiniu laikotarpiu atsiskaityti mokėjimo kortelėmis prekybos ir paslaugų teikimo vietose, išsigryninti lėšas tinklo „Medus“ arba kituose bankomatuose bei naudotis el. bankininkyste „i-Unija“ bus galima kaip įprasta.

 

Nutolusios kasos darbo laikas šventiniu laikotarpiu

Informuojama, kad Trakuose esantis Kredito unijos „Neris“ padalinys nedirba nuo š.m. balandžio į iki 11d imtinai. Skubiais klausimais kviečiame susisiekti tu mūsų darbuotojais Vilniuje, tel: +370 5 279 7167

Pagarbiai,

Kredito unijos „Neris“ administracija

Dalintis

Dėmesio!

Atidžiai patikrinkite, ar teisingai nurodėte sąskaitos numerį. Mokėjimo operacija yra vykdoma pagal Jūsų nurodytą gavėjo sąskaitos numerį. Neteisingai nurodžius sąskaitos numerį, piniginės lėšos gali būti įskaitytos į kito kliento sąskaitą, net jei gavėjo pavadinimas nurodytas teisingai.